Eigenaar van de website:

NIKWA- Nederlands Instituut voor Kwaliteitstests B.V.

Keizersgracht 241/2
1016EA Amsterdam

Telefoon: 0031 (0)20 261 3688
Fax: 0031 (0)20 261 3687

Bedrijfsleider
Felix Küsell

 

Internet: http://www.kwaliteitstest.nl
E-mail: info@nikwa.nl

Handelsregister
KvK 63740850

Disclaimer:

De informatie op deze website garandeert niet de volledigheid of correctheid van de gegevens. Het gebruik hiervan is op eigen risico. Iedere aansprakelijkheid van de eigenaar voor de directe of indirecte schade ten gevolge van het gebruik of niet-gebruik van informatie op deze website, is volledig uitgesloten, tenzij dit voortvloeit uit opzettelijke of grove nalatigheid van de eigenaar.

De eigenaar verklaart dat op het moment van het plaatsen van deze inhoud op het World Wide Web (waarbij gelinkt werd naar webpagina’s en websites van derden) deze geen illegale inhoud bevatte, en dat hij geen zeggenschap heeft over de huidige of toekomstige kenmerken en vormgeving van deze sites. De eigenaar is in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor hieraan verbonden of gelinkte sites, die na het linken zijn gewijzigd, om het even of dit links zijn van de eigenaar of van andere gebruikers.

Exclusief auteursrecht:

Op de inhoud en structuur van de internetsite kwaliteitstest.nl berusten auteurs- en merkenrechten. Het kopiëren van informatie of gegevens hiervan, en in het bijzonder het gebruik van teksten, tekstdelen, merken en kenmerken, fotomateriaal of andere inhoud, is alleen toegestaan met voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever of eigenaar hiervan.